Hello there Freddy!

Fashion, Fitness

IMG_6737

IMG_6748

IMG_6812

IMG_6801

A couple of weeks ago my boyfriend told me about the Freddy pants. First I was like serious.. a Freddy pants?! I thought it was a joke. Who’s calls his pants Freddy. Then he told me it’s a pants that makes your booty look even better. Now ok then we can talk.. if it’s about booties, then we can talk! I looked at the website and I got really excited.

What’s the secret about the Freddy pants? The seams are just on the right place so your booty rocks the show! So now last week I finally ordered one, a black pants. Yesterday the package came in and oh my boyfriend and I were excited. The size was perfect and it feels like heaven. I was a little sceptic at first but it makes my booty look bigger. I can describe it as two hands holding your booty. Freddy has 22% elastan so It feels like your wearing a workout legging. And oh I like that feeling, for me the best outfit to wear are my nikes and my workout gear. And the fabric feels very good too. I can really recommend you to order one here!

Vertaling

Een paar weken geleden vertelde mijn vriend over the Freddy pants. Ik dacht direct.. een Freddy broek?! Dat moest een grapje zijn. Wie noemt zijn broeken Freddy. Toen hij vertelde dat de Freddy broeken je booty er beter uit laten zien.. toen werd ik nieuwsgierig. Als we het over booties hebben dan kan je praten met mij! Ik nam een kijkje op de website en werd toch wel heel enthousiast.

Nou wat is het geheim van de Freddy broek? De naden bij je bilpartij zijn precies zo gestikt dat ze je billen goed uit laten komen. Dus vorige week kroop ik weer achter mijn laptop en was het tijd om een Freddy in huis te halen. Om rustig te beginnen bestelde ik een zwarte broek. Gisteren kwam het pakketje binnen en mijn vriend en ik waren heel erg enthousiast en benieuwd. Ik paste de broek aan en oh yeah de maat was perfect en hij voelt hemels om je billetjes. Ik was wel een beetje sceptisch over het feit dat hij je billen beter uit laat komen. Maar ik moet toegeven door de broek zijn mijn kadetjes mooi rond gevormd. Toen ik de broek aan paste voelde het alsof twee handjes mijn billen vasthielden. In de broek zit 22% elastane dus hij voelt echt als een workout legging. En mijn favoriete outfit is mijn workout outfit met mijn nikes. Ik kan je alleen maar aanraden om een Freddy hier te bestellen!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 + 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>